Home Om oss Twilight Justin Bieber Fan mail HTML-koder

Breaking Dawn!

Nå er det offisielt at Bill Condon skal regissere Breaking Dawn, noe det har vært rykter om tidligere. En annen ting er også at Stephenie Meyer også skal være med å produsere med Wyck Godfrey og Karen Rosenfelt.
Her er pressemeldingen:

Summit Entertainment has confirmed that Academy Award® winner Bill Condon will direct THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer?s Twilight series. THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, is currently being written by Melissa Rosenberg, and will star Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner. Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt, and Stephenie Meyer will produce the project.

Stephenie Meyer har uttalt seg om valget av regissør og sier dette: ?Jeg er så glad Bill vil jobbe med oss. Jeg tror han kommer til å passe perfekt, og jeg ser frem til å se hva han gjør med dette materialet.?

Christian Serratos (Angela) har røpet at hun skal holde kalenderen åpen i oktober, noe som kan bety at filmingen starter i oktober!

Hele pressemeldingen kan leses her på Summit-Ents hjemmeside.

Tror du filminnspillingen starter i oktober?

9 kommentarer

Kanskje ;)

Else og Camilla

29.apr.2010 kl.19:58

Håper :)
Gleder meg til den kommer :D
Sv : Haha :D

ANETTE - kommenterer tilbake

29.apr.2010 kl.21:22

Håper det ihvertfall!

Victoria - foto og hverdag

29.apr.2010 kl.22:03

Ha en fin kveld! :)

idde

30.apr.2010 kl.07:23

Tusen takk for kommentar på bloggen min :D

Ingvild

30.apr.2010 kl.23:20

En av skuespillerne sa til et eller annet magasin at innspillingen startet i oktober, så jeg tror den starter i høst ja :) Da kommer den vel på kino i slutten av 2011. Leenge til :o Menmen :) I mellomtiden kan vi glede oss til Eclipse, aww :DD

Skriv en ny kommentar

bloodsuckers

bloodsuckers

14, Lillehammer

Vi er tre jenter som heter Ingrid, Susann og Hanna! Vi blogger for det meste om Twilight, men om noe annet også! Hvis det er noe du lurer på eller noe du vil si oss, send en mail til leanda_landane@hotmail.com

Norske blogger Blogglisten Top Twilight Blogs

Kategorier

Arkiv

hits