Home Om oss Twilight Justin Bieber Fan mail HTML-koder

The Last Song!

Som sikkert de fleste har fått med seg har blogg.no en konkurranse hvor man kan vinne 2 kinobilletter til premieren på The Last Song! Norges premieren er 7. mai, altså om noen uker. Jeg har hvertfall veldig lyst til å se den filmen og traileren virker kjempebra!

Skal du se The Last Song?

4 kommentarer

Celine M. Hansen

27.apr.2010 kl.21:33

Den virker skikkelig fin! Den skal jeg definitivt se :D

ANETTE - kommenterer tilbake

27.apr.2010 kl.21:59

Jaa! :-)

Ingvild007

28.apr.2010 kl.10:19

haha, ble litt småsur over den kommentaren min altså? hahaha. Spørsmålet om hvorfor dere blogger så sjelden burde dere ta som et kompliment! Det betyr jo at jeg faktisk vil ha flere innlegg! og HAHA, igjen, jeg leser ikke innleggene om justin bieber, men dette er jo en twilight-blogg (som i navnet bloodsuckers, og headeren deres!) så det er bare RART at det kommer justin bieber innlegg. Se på statistikken deres, har den gått ned etter dere begynte å skrive om ham? Dere blogger jo nesten bare om han nå! Så alt jeg mente var om dere kunne blogge litt oftere, for jeg liker faktisk bloggen deres, bare ikke BARE justin bieber!

susann95

28.apr.2010 kl.17:16

- Jaa, jeg gleder meg kjempemasse! Må delta i den konkurransen, assa :)

Skriv en ny kommentar

bloodsuckers

bloodsuckers

14, Lillehammer

Vi er tre jenter som heter Ingrid, Susann og Hanna! Vi blogger for det meste om Twilight, men om noe annet også! Hvis det er noe du lurer på eller noe du vil si oss, send en mail til leanda_landane@hotmail.com

Norske blogger Blogglisten Top Twilight Blogs

Kategorier

Arkiv

hits