Home Om oss Twilight Justin Bieber Fan mail HTML-koder

Rekordsalg på Edward solbriller!

Solbrillene Edward bruker i Twilight har hatt et rekordsalg i det siste, antagelig på grunn av Twilight. Disse Ray- Ban solbrillene også ser ut til å være en personlig favoritt til flere av Twilight-stjernene.

 

Salget av Volvo har også sett ut til å ha blitt påvirket av Twilight, og i fremtiden kommer nok også de neste Twilight-filmene til å være med på øke forskjellige salg.

Har dere kjøpt noe basert på hva karakterene har i filmene?

5 kommentarer

Ingvild

10.apr.2010 kl.12:55

Egentlig ikke, har litt lyst til å kjøpe meg for eksempel Bellas votter - de ligger til salg på finn :D Også fikk jeg Sorel-sko i julegave, og de ligner veeldig på skoene til Bella ^^ :D Synes det er kjempestilig med ting fra karaktene ^^ :D Btw. Smykke til Rosalie og Alices og Esmes smykker tror jeg ligger for salg på finn! ;-)

Ha en fin dag! Og btw. Elsker bloggen deres, for jeg er nøyaktig like stor Twilight-fan som dere ^^ :D

malin

10.apr.2010 kl.13:08

de er kule da :D nei, jeg har ikke det :-)

PAMSI ,spørsmålsrunde :)

10.apr.2010 kl.13:18

egentlig ikke :)

CA

10.apr.2010 kl.13:33

Nei. :)

susann95

10.apr.2010 kl.16:58

Nopee. :)

- Jeg har også raybans - men jeg kjøpte mest pga. Joe Jonas for leeenge siden ♥ tror ikke jeg er den eneste som har kjøpt raybans pga. han ;- D han er liksom kjent for å bruke det hele tiden < 3 og han brukte det leeenge før Rob ble oppdaga i twilight!!! :- D hehe

Skriv en ny kommentar

bloodsuckers

bloodsuckers

14, Lillehammer

Vi er tre jenter som heter Ingrid, Susann og Hanna! Vi blogger for det meste om Twilight, men om noe annet også! Hvis det er noe du lurer på eller noe du vil si oss, send en mail til leanda_landane@hotmail.com

Norske blogger Blogglisten Top Twilight Blogs

Kategorier

Arkiv

hits