Home Om oss Twilight Justin Bieber Fan mail HTML-koder

Edward - røde øyne i Eclipse!Et øyeblikk i sniktitten av The Twilight Saga: Eclipse på The Twilight Saga: New Moon DVD på Walmart har avdekket en god del om hva du kan forvente fra Robert Pattinson som Edward Cullen i Eclipse.Team Twilight fanget på det faktum at klippet inneholdt en flash av Edward Cullen med røde øyne. En nærmere inspeksjon av bildet avslører at han ikke bare er røde øyne, men også tilsynelatende iført en Volturi kjede som er veldig likt det som er med i New Moon som Michael Sheen, Jamie Campbell Bower bruker..

En kommentar på bloggen så gjennomboken for å finne en sekvens hvor han har røde øyne, og i historien på side 305,  kan forklare opprinnelsen til øyeblikket.

"I hodet så Aro meg på sin ene side og Alice på sin andre," Edward Cullen sier.

Det kan være en flash-fantasi av den tanken som vi så i New Moon med Alice sin «visjon» om Bella som en vampyr. Skjønt, Michael Sheen (som portretterer Aro) er ikke oppført på noen Eclipse kaste liste som jeg har sett. . . Det er likevel fullt mulig at scenen gikk gjennom uten ham her.
Bare tiden vil vise.

Hva ville du vært - Vegatrisk vampyr eller bloddrikkende vampyr?

4 kommentarer

Camilla Lima Grimstad

26.mar.2010 kl.08:21

herlig! :D

ANETTE - kommenterer tilbake

26.mar.2010 kl.15:12

Åh, kult! :)

Vegetar.

Julie

26.mar.2010 kl.15:53

vegetar..

~Lena ~

26.mar.2010 kl.18:35

Vegetar tror jeg :P

Skriv en ny kommentar

bloodsuckers

bloodsuckers

14, Lillehammer

Vi er tre jenter som heter Ingrid, Susann og Hanna! Vi blogger for det meste om Twilight, men om noe annet også! Hvis det er noe du lurer på eller noe du vil si oss, send en mail til leanda_landane@hotmail.com

Norske blogger Blogglisten Top Twilight Blogs

Kategorier

Arkiv

hits