Home Om oss Twilight Justin Bieber Fan mail HTML-koder

Hva synes du?

Vi skrev i går at vi kanskje skulle ha en ny kategori her på bloggen, og det kom noe positiv og noe negativ tilbakemeldig om det. Grunnen til at vi tenkte at vi skulle ha en ny katgori er at nå er det nesten bare en av oss som blogger, og hvis vi får en ny kategori som en av de andre kan mye om og er flinke til å finne informasjon om og sånt, så hadde vi blogget mer likt, og sluppet at det er bare en som blogger.

Men vi vil gjerne ha deres mening om det! Hvis dere synes at vi ikke burde ha det, så har vi det ikke, men hvis dere vil kan vi ha det. Så bare si din mening!Skal vi ha en ny kategori?

6 kommentarer

ANETTE - kommenterer tilbake

25.feb.2010 kl.14:58

Jeg synes dere skal ta det hvis dere vil. :)

Lina

25.feb.2010 kl.15:17

Jeg syntes ikke det...

Jeg elsker bloggen deres som den er !!
Det hadde blitt kult med en ny kategori ; - ) er min mening!

Emilie

25.feb.2010 kl.15:39

Jeg elsker bloggen deres som det er jeg å. Men jeg syntes en ny kategori ville vært fint detå:)

malin

25.feb.2010 kl.15:50

dere bestemmer det selv :-) men personlig, så liker ikke jeg justin bieber (eller hvordan det skrives), men det er bare meg :)

Ingvild007

25.feb.2010 kl.16:59

Jeg synes ikke det. Hvis det er den justin bieber- kategorien vi snakker om. Dette er jo en blogg om Twilight? men, deres blogg, deres valg(:

Skriv en ny kommentar

bloodsuckers

bloodsuckers

14, Lillehammer

Vi er tre jenter som heter Ingrid, Susann og Hanna! Vi blogger for det meste om Twilight, men om noe annet også! Hvis det er noe du lurer på eller noe du vil si oss, send en mail til leanda_landane@hotmail.com

Norske blogger Blogglisten Top Twilight Blogs

Kategorier

Arkiv

hits