Home Om oss Twilight Justin Bieber Fan mail HTML-koder

BOKANMELDELSE - THE HOST

Hei dere! ♥ Her kommer en bokanmeldelse av boka The host.

Informasjon:
Boktittel: Verten
Orginal tittel: The Host
Forfatter: Stephenie Meyer
Antall sider: 659
Utgivelsesår: 2008

Handling:
Det er litt vanskelig å forklare hva boka handler om, så jeg skriver bare det som står bakpå.

Vår verden er blitt invadert av en usynlig fiende. Mennesker blir verter for disse invandrerene skapningene - sjeler - som tar over menneskenes hjerne mens kroppene deres forblir intakte, og de tilsynelatende lever som før. Menneskets natur må gå tapt for dette fremmede.
Da Melanie, en av de få gjenværende uberørte menneskene, blir fanget, er hun sikker på at dette er slutten. Vandrer, sjelen som har blitt tildelt Melanies kropp, er blitt advart om utfordringene ved å leve inni et menneske: de overlevende følelsene, de mange sanseintrykkene, de livaktige minnene. Men det var en utfordring Vandrer ikke hadde regnet med: Melanies iherdige motvilje mot å gi fra seg det som er hennes: tanker, følelser, minner. Og mannen i sitt liv. Dette er historien om et kjærlighetsforhold der tre er ivolvert, men bare to har menneskeskikkelse ..

Min mening:
Jeg synes det tok litt lang tid før boka kom i gang på en måte. De første 100 sidene er egentlig ganske meningsløse og kjedelige. Boka er veldig spennende til tider, men kan bli litt ensformig en gang i blant. Men alt i alt synes jeg boka er utrolig bra, og absolutt  verdt å lese! Selvom du har lyst til å gi opp etter de 50 første sidenen, bare bit tenna sammen og fortsett, tenk på at den blir mye bedre etter hvert! :- )

Terningkast:


Har dere lest boka? Hvis ikke, vil dere lese den?
Susann

2 kommentarer

Skee <3

25.okt.2009 kl.19:14

Helt enig.. Boka er litt treig.. <3

Skulle ønske det kom en toer da :)

Rebecca

04.nov.2009 kl.16:21

Jeg bare elsker den boken !

Litt treig i begynnelsen, men den er kjempe braaaaaa!

Skriv en ny kommentar

bloodsuckers

bloodsuckers

14, Lillehammer

Vi er tre jenter som heter Ingrid, Susann og Hanna! Vi blogger for det meste om Twilight, men om noe annet også! Hvis det er noe du lurer på eller noe du vil si oss, send en mail til leanda_landane@hotmail.com

Norske blogger Blogglisten Top Twilight Blogs

Kategorier

Arkiv

hits